Completed on September 2020

Area  1600 sqm

Collaboration with Architect Iftach Vax

Photography Amit Gosher



The building is designed reassessed from the lot border to create a generous public plaza.


The project includes kindergarten classrooms, toddler classes and, outdoor playgrounds adjoining each other.

A colorful shading system protects the courtyards located on the west facade from direct sun and keeps the view of the blue sea open.

אשכול גני ילדים. נופי ים תל אביב, מורן פלמוני אדריכלים. אחוזות החוף
שאכול גני ילדים, נופי ים, תל אביב. מורן פלמוני אדריכלים אחוזות החוף
אשכול גני ילדים. נופי ים תל אביב, מורן פלמוני אדריכלים. אחוזות החוף
אשכול גני ילדים. נופי ים תל אביב, מורן פלמוני אדריכלים. אחוזות החוף
אשכול גני ילדים. נופי ים תל אביב, מורן פלמוני אדריכלים. אחוזות החוף
                              Ground floor
אשכול גני ילדים. נופי ים תל אביב, מורן פלמוני אדריכלים. אחוזות החוף
                                     Second Floor
אשכול גני ילדים. נופי ים תל אביב, מורן פלמוני אדריכלים. אחוזות החוף
אשכול גני ילדים. נופי ים תל אביב, מורן פלמוני אדריכלים. אחוזות החוף
Back to Top